31 Mrt

Hulp bij woning ontruimen!

Een woning ontruimen bij bijvoorbeeld een sterfgeval is een vervelende klus. Vaak hebben nabestaanden dingen aan hun hoofd, en is dit een vervelende bijkomstigheid die vaak onder tijdsdruk gedaan moet worden. Seniorenhulp Nederland biedt een uitkomst bij de woning ontruimen. Ze bieden professionele hulp, en zo kunnen jij en je familie op een rustige manier rouwen.

Woning laten ontruimen

Een woning laten ontruimen is natuurlijk ook iets persoonlijks. De spullen en meubels van jouw familielid worden zorgvuldig en veilig vervoerd en afgeleverd bij bijvoorbeeld een veiling of een kringloop. Dit kan best confronterend zijn, en Seniorenhulp biedt dan ook de vrijheid aan de nabestaanden of ze hierbij willen zijn en eventueel helpen of niet. Door hun professionele aanpak hebben de nabestaanden geen last of zorgen van deze verplichting en weten ze zeker dat het goed gebeurd.

seniorenhulp 3

Nieuw leven

Vaak zitten er tussen de meubels en inboedel van een overledenen nog bruikbare spullen, en wanneer de nabestaande deze niet willen hebben of gebruiken worden deze wanneer de familie hiermee instemt geveild, of gegeven aan kringloopwinkels. Zo krijgen de spullen een nieuw leven bij mensen die ze goed kunnen gebruiken. Seniorenhulp heeft een zorgvuldig geselecteerde lijst met contacten hiervoor zodat de familie een geschikte kringloop of veiling kunnen vinden, waar ze zeker weten dat de spullen goed terecht komen. Ook is het geld die de spullen opleveren natuurlijk voor jou en je familie. Zo is Seniorenhulp bij het hele proces een goede hulp en kunnen families op hun hulp rekenen!

seniorenhulp 4

Spring naar de toolbar